Společnost Arthrex se stala novým členem CzechMed

25. 04. 2019

Novým členem asociace CzechMed, Česká asociace dodavatelů zdravotnických prostředků, se stala společnost Arthrex, světový leader v oblasti vývoje ortopedických a artroskopických produktů a vzdělávání zdravotnických profesionálů. Společnost Arthrex patří k inovátorům ve svém oboru, každým rokem registruje více než 1000 patentů na nové výrobky či operační techniky v oblasti artroskopie a sportovní medicíny. Artroskopie je endoskopická vyšetřovací metoda, která umožňuje přesnou diagnostiku onemocnění či poranění kloubů a jejich ošetření. 90 procent produktů je vyráběno v USA a distribuováno do více než 100 zemí po celém světě. Hlavním mottem společnosti je „pomáhat chirurgům v lepší péči o pacienty“.

„Jsme rádi, že jsme se stali členy asociace CzechMed. Vnímám silnou roli CzechMedu, jakožto organizace, která pomáhá v České republice prosazovat inovativní možnosti léčby pacientů, a také je pozitivně vnímaným partnerem jak ve vztahu ke státním institucím, tak k pacientům a pacientským organizacím. V DNA firmy Arthrex je neustálá inovace operačních postupů s cílem minimalizovat invazivitu zákroků a dobu léčby pacientů. S tím sovisí i kontinuální edukace zdravotnického personálu, který musí být v těchto nových postupech řádně proškolen. Jsme si jisti, že právě CzechMed je organizací, která tyto hodnoty dlouhodobě pomáhá prosazovat, s cílem zefektivnit zdravotní péči pro všechny pacienty,“ upřesňuje Ing.Tomáš Mucha, generální ředitel společnosti Arthrex s.r.o.